De Federatie bouwt aan IJ-trainingen

By 1 januari 2014 Geen categorie No Comments
De Federatie bouwt aan IJ-Trainingen

federatie-newsblog-ijtrainingenZo, eindelijk een plek om in huis trainingen te geven: Amsterdam Marina op het voormalige NDSM terrein. Maar dan moeten die trainingen er wel zijn!!!

Vandaar dat we op dit moment aan het bouwen zijn aan onze eigen open-inschrijvingstrainingen. Dit betekent dat u binnenkort op deze site het aanbod van in house trainingen aantreft en daarop kunt inschrijven. Deze trainingen vinden hun oorsprong in het theater en zijn helemaal toegesneden op wat u in uw bedrijfspraktijk tegenkomt.

Een kleine greep uit waar we nu mee aan de slag zijn:

• Presenteren: stem, houding en techniek. Daarbij nemen we altijd uw kracht als vertrekpunt en repeteren we met elkaar om deze kracht nog beter in te zetten bij uw presentaties.
  • Wat is mijn nieuwe rol? Deze training richt zich op mensen die een stap maken binnen of buiten hun bedrijf. Hoe start ik zo beslagen mogelijk aan mijn nieuwe uitdaging, hoe zorg ik ervoor dat mijn eerste 100 dagen optimaal effectief zijn?

Hou onze website goed in de gaten. Binnenkort staat hierop uitgebreide informatie over deze in house trainingen en hoe u zich hiervoor in kunt schrijven.

Kun je niet wachten? Bel of mail dan Olaf of Hanneke:

Bel: 020-693 43 85 info@defederatie.nl