Nieuw bij De Federatie:

By 1 december 2013 Geen categorie No Comments
Hanneke-Newsblog-300x300px-7

Hanneke-Newsblog-600x600px-3

Een nieuwe ruimte, een nieuw geluid. Sommigen van jullie zijn al een paar keer blij verrast geweest met het frisse en vooral nieuwe stemgeluid dat klinkt vanuit het Federatiekantoor: de stem van Hanneke.

Hanneke Gardeniers is vanaf 1 december De Federatie backoffice komen versterken. Zij heeft haar sporen verdiend bij Bos Theaterproducties en gepokt en gemazeld in de theaterwereld de ideale aanvulling van Olaf.

De groei die we in 2013 hebben ingezet, willen we graag in de komende jaren doorzetten. Dat betekent wel dat de druk op de backoffice steeds groter wordt en versterking nodig is om de vele aanvragen zorgvuldig en nauwgezet te verwerken. Dit alles begon Olaf bijna boven het hoofd te groeien. Vandaar dat we Hanneke aan ons team hebben toegevoegd. Welkom Hanneke! Wil je meer over Hanneke weten, bel haar dan op 020 693 43 85. Voorlopig werkt zij alleen nog in de ochtenden.

Bel: 020-693 43 85 info@defederatie.nl