De Federatie hijst de vlag fier in top

By 26 september 2013 Geen categorie No Comments
VlagInTop-Newsblog-300x300px-6

De zomerbreak stond voor De Federatie in het teken van kasten en meubels in elkaar sleutelen, dozen inpakken en uitpakken. Met behulp van Frans Bramlage (jawel de vader van…) is het ons gelukt om een inrichting te krijgen die enerzijds praktisch is en anderzijds een perfecte uitstraling heeft (zoals u ook van onze dienstverlening gewend bent).

Op 26 september was het dan eindelijk zover: de opening van het nieuwe kantoor en de trainingsruimte! Uiteraard hadden we voorafgaande aan onze opening (zoals goede theatermakers betaamt) een generale repetitie op 3 september met Z.K.H. Willem Alexander. Nadat deze goed was verlopen, voelde wij ons vertrouwd genoeg om op 26 september eigenhandig de deuren voor jullie op te zetten.

Tot verrassing van ons allen, had een aantal collega’s, onder bezielende leiding van Ilonka Terlouw, een schitterend Jacques Tati-achtig schouwspel-op-het-water in elkaar gezet.

Safety, samenwerken en leiderschap, enkele van de kernactiviteiten van De Federatie, kwamen hierbij samen, om uit te monden in het hijsen van de enige echte Federatievlag! Small step for a man…

De najaarsstormen heeft de vlag reeds doorstaan en naar het er nu naar uitziet, zal de vlag nog jaren trots op de strekdam blijven wapperen.

Wil je zelf de vlag bewonderen kom langs!