De Federatie meert aan op Amsterdam Marina!

• 1 augustus 2013
Marina-Newsblog-300x300px-7

De Federatie is in 2013 uit zijn jasje gegroeid, letterlijk en figuurlijk. Begin van dat jaar konden we nog werken vanuit de Blasiusstraat, maar al snel bleek die ruimte driehoog te klein voor onze ambities.

Frans raakt in café het Sluisje op vrijdagmiddag aan de praat met zijn vriend Fred en al babbelend werd zo’n 100m2 aan ruimte op Amsterdam Marina in de schoot van De Federatie geworpen.

Met wat slim passen en meten bleek deze ruimte niet alleen geschikt als kantoor, wat bleek… deze locatie leent zich bij uitstek tot het geven en organiseren van trainingen ‘in house’.

Het nieuwe kantoor kenmerkt zicht door transparantie en natuurlijke materialen en voelt als een tweede huid.

Het uitzicht op de bedrijvigheid in de Amsterdamse haven, het passeren van cruiseschepen en de bereikbaarheid met de pont, geeft aan het werken op onze nieuwe locatie een permanent vakantiegevoel.

En Noord is ‘the place to be’; naast allerlei hippe crea-bedrijfjes hebben IDTV en de HEMA ook Amsterdam-Noord ontdekt. Het is adembenemend wat hier allemaal te zien is en gebeurt.

Kom langs en geniet van onze schitterende plek in Amsterdam-Noord.