Trainingen

Een training van De Federatie is het koppelstuk tussen de visie op de ontwikkeling van uw organisatie en de vorm die deze verandering krijgt. U kunt ons dus heel goed inzetten in de implementatiefase van een ontwikkelingstraject.

Ontwikkelen van vaardigheden

In onze trainingen staat het ontwikkelen van vaardigheden centraal. Daarom vinden we ervaringsgericht leren belangrijk, want vaardigheden leer je vooral door te doen. De Federatie heeft veel creatieve werkvormen ontwikkeld om uw arsenaal aan vaardigheden uit te breiden.

Afstemming op de vraag

Elke nieuwe training stemmen we af op uw vraag en de doelgroep die u voor ogen heeft. Maatwerk zit in onze genen, elke training sluit naadloos aan bij uw wensen en de laatste is net zo inspirerend als de eerste.

Nieuw gedrag oefenen

Door nieuw gedrag te oefenen (‘repeteren’), begrijp en voel je hoe je met meer resultaat kunt samenwerken, leiding geven, overleggen en onderhandelen. In onze hand-outs vindt u een korte en bondige beschrijving van de modellen en technieken die we tijdens een training, naar aanleiding van het oefenen, bespreken.

Door ons inlevingsvermogen zijn we goed in staat om met alle doelgroepen te werken; van CEO tot medewerker, van klein bedrijf tot multinational. We komen graag langs om uw trainingswensen te bespreken en een bij u passend aanbod te doen.