André Witbreuk

Ongeveer 6 jaar geleden had ik een leuk gesprek met oprichter Tjerk Risselada en Frans Cappers. Het klikte meteen vanwege onze gemeenschappelijk visie op leren; aandacht hebben voor wat er al is en daarop voortbouwen. Ik had toen niet kunnen vermoeden (en eerlijk gezegd durven dromen) dat ik 6 jaar later gevraagd zou worden als partner van dit mooie bedrijf met leuke uitdagende klanten en een kundig en gemotiveerd trainersbestand. Wat mij het meeste aanspreekt is de hands-on en no-nonsense aanpak van De Federatie; communiceren kun je leren door veel te repeteren.

In mijn nieuwe rol zal ik verantwoordelijk zijn voor het bedienen van een aantal bestaande en nieuwe klanten zoals Boskalis en GMB. Daarnaast hoop ik vanuit mijn Opleiding voor Acteur in het Bedrijfsleven WWLA met Loes Wouterson mee te kunnen werken aan de aanwas en ondersteuning van nieuw trainers-talenten. Verder bouw ik samen met Frans en Ruud van Andel aan onze nieuwe interne ‘Leiderschap in Veiligheid’ opleiding waarin we alle opgedane kennis in veiligheid omzetten in een visie, aanbod en werkwijze. Genoeg te doen dus. Verder woon ik met mijn man Hans in de Jordaan in Amsterdam en varen we graag met onze hond op onze klassieke boot door het prachtige Nederland.

Wat mij het meeste aanspreekt is de hands-on en no-nonsense aanpak van De Federatie; communiceren kun je leren door veel te repeteren.