We zijn verhuisd… maar niet heus!

Nieuwe kantoor

We zijn verhuisd van Werfkade 8 naar… Werfkade 8. Dat klinkt raadselachtig, maar het is minder cryptisch dan het klinkt.

Omdat het goed gaat met De Federatie en we steeds groter worden, hadden we behoefte aan meer ruimte. Door een interne verhuizing in het prachtige pand aan het Amsterdamse IJ, konden wij een grotere ruimte in gebruik nemen. Sinds de zomer van 2015 bevinden we ons een verdieping hoger, naast de burelen van de HISWA-organisatie. Het uitzicht is nog indrukwekkender dan het al was en we hebben er een mooie, grote trainings­studio met buitenterras bij gekregen. Het adres Werf­kade 8 blijft hetzelfde, maar de ingang bevindt zich nu aan de voorzijde. Als u op het pand komt aanlopen, ziet u vanzelf de glazen entree. U bent van harte welkom om met eigen ogen ons nieuwe huis te bewonderen. De koffie staat klaar…!

De Federatie verhuurt