top of page
MAX_3616.jpg

Vitality

Looking after yourself, but also each other.

Vitaliteit_01.gif
Vitaliteit_02.gif
Vitaliteit_03.gif
Vitaliteit_04.gif
Vitaliteit_05.gif

Working together with others in an organisation often resembles playing a sport on a professional level. You try to find a balance between performing well and maintaining a healthy pace of work.

If the pressure gets to be too much, it can lead to undue stress, leaving people out of breath. We tend to focus on what needs to get done, having too little attention for each other.

As a consequence, productivity drops and costs related to absenteeism soar.

Putting employees to work at a sustainable pace remains a challenge. What is the best way to do that?

pitstop is a development programme in which we guide teams in finding a healthy work pace: a sustainable collaboration that helps you run as long, rather than as fast, as you want.

What does this involve?

Jan Smeekens is voormalig langebaanschaatser en werd in 2017 wereldkampioen op de 500 meter. Hij weet als geen ander wat je moet doen en laten om optimaal te presteren. Na zijn carrière inspireert Jan mensen met zijn ervaringen op het gebied van ontwikkeling en vitaliteit. Zo heeft hij een autobiografie over zijn schaatscarrière geschreven, deelt hij zijn ontwikkel verhaal als spreker en bundelt hij zijn krachten met Ilonka voor vitaliteit ontwikkeling in het bedrijfsleven.

Ilonka.jpg
Jan.jpg

Ilonka Terlouw is mental teacher en heeft ruime ervaring als trainer, coach, facilitator en procesbegeleider. Thema's in haar trainingen zijn onder andere: vitaliteit, slapen, stress-reductie, veerkracht en psychologische flexibiliteit. Ze inspireert mensen om niet te praten en te analyseren, maar te doen: ervaringsgericht leren. Zij nodigt mensen uit om met behulp van de vaardigheden die zij aanleert, veranderingen teweeg te brengen in het hier en nu. 

Wij geloven dat vitaliteit (net als in de topsport) inspanning en herhaling vraagt om effectief en eventueel ander gedrag te ontwikkelen. Onze aanpak is gebaseerd op kennis en ervaring vanuit de topsport, het bedrijfsleven en de wetenschap:

What does this involve?

516A2238test.jpg

We help you visualise your plans, from proposal to practice.

The welfare of people is central to our entire range.

We have divided this into four development themes:

Online mogelijkheden
Contact

Samen werken aan een vitale organisatie?

Om effectief én kwalitatief bij te dragen aan een ontwikkelvraag, bieden wij ons aanbod bij voorkeur op maat aan. Wanneer je een impuls wilt geven aan dit onderwerp, bieden wij een workshop 'Werken is topsport' aan. Als je echt wilt investeren in de ontwikkeling én borging van een vitale organisatie, bieden wij ook een langer traject aan. Hierbij begeleiden wij jullie organisatie van urgentie naar ambitie en creëren we samen datgene wat nodig is om jullie ontwikkelvraag te beantwoorden.

bottom of page