top of page
Schermafbeelding 2023-02-07 om 14.12.42.png

Krijg grip op jouw imposter

Workshop met Stefanie van Leersum

Wat houdt de workshop in?

Mensen die last hebben van het imposter syndrome, denken dat ze uiteindelijk door de mand zullen vallen. Ze onderschatten hun eigen prestaties en hebben gedachtes als: wanneer ontdekt iedereen dat ik eigenlijk helemaal niets kan? Het gaat vaak samen met gevoelens van angst, zorgen, twijfel en negatieve zelfpraat.

 

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de mensen hier wel eens last van schijnt te hebben, maar we hebben het er haast nooit over. Normaal gesproken uitten we dat natuurlijk liever niet en zeker niet in een professionele setting.
Daar willen we in deze workshop juist wel de tijd voor nemen! Want het kan behoorlijk in de weg zitten en het goede nieuws is, dat je er best wat tegen kan doen.

Het Imposter syndroom speelt zich af in je hoofd, het zijn jouw gedachten en de kaders waarin jij geloofd, het is het interne gesprek wat jij met jezelf voert.

 

Leer in deze workshop meer grip te krijgen op jouw imposter en gedachtenpatronen en probeer methodes uit om ermee om te gaan.

Programma

  • We gaan het hebben over de theorie: de 5 imposter-types, de triggers en de verschillende uitwerkingen die er mogelijk zijn 

  • We gaan bij onszelf na hoe onze imposter zich manifesteert en waar hij vandaan komt. 

  • Het is ervaringsgericht, dus we zullen ook opdrachten (individueel en samen) uitvoeren om op een speelse manier in contact te komen met onze gedachten 

  • We zullen tools aanreiken om grip te krijgen op je negatieve gedachtenspiraal

Voor wie?

Voor iedereen die meer grip wil krijgen op zijn imposter en de denkprocessen in zijn/haar hoofd. 

Wat levert deze workshop op?

  • Je leert om meer inzicht te krijgen in jouw imposter en hoe ermee om te gaan. Je krijgt toepasbare handvatten om je imposter op een positieve manier te beïnvloeden en daardoor met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. 

Duur en aantal deelnemers

1,5 uur

Max. 12 deelnemers

Locatie

De workshop is zowel online als live (afhankelijk van aantal deelnemers) mogelijk. 

Trainer

Stefanie2.jpg

Stefanie van Leersum

 

Stefanie is afgestudeerd als actrice aan de toneelacademie Maastricht in 2012 en is sindsdien 10 jaar werkzaam in de theater en film-industrie. Sinds 2021 is ze ook werkzaam als trainingsactrice en trainer. Het impostersyndroom is haar niet vreemd, vandaar dat ze deze workshop zelf ontwikkeld heeft.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop voor jouw organisatie of team?
Neem contact op met Hanneke of Dennis via info@defederatie.nl

bottom of page