top of page
pexels-andrea-piacquadio-3766187.jpg

Humor op de werkvloer

Workshop met Angelique Dorrestijn

Wat?

Wil je leren hoe je humor kan inzetten om je team beter te laten samenwerken? Of hoe je humor kan inzetten om een andere mindset te krijgen? Of om met collega’s een fijnere werksfeer te creëren? Behalve dat we in deze workshop veel lachen, ontdek je welke soorten humor er zijn, welke je zelf misschien al gebruikt en hoe je deze kwaliteit nog meer kunt inzetten. Leer omdenken en krijg (nog) meer plezier in je werk. En humor is daarbij onmisbaar.

Programma

We starten met grappige kennismakingsoefening om elkaar op een andere manier beter te leren kennen. Vervolgens gaan we in op wat lachen doet voor je gezondheid en dat humor daarvoor van essentieel belang is. Daarna ontdek je verschillende soorten humor, welke je al gebruikt of welke je aanspreekt en waarom. Met zijn allen gaan we humorvol leren omdenken om tot slot korte oefeningen te doen, die je zelf kan inzetten met je team, met als doel om meer lichtheid en plezier te creeeren op de werkvloer. En natuurlijk sluiten we af met een lach.

Voor wie?

Voor iedereen die van humor houdt, zijn humorvolle kant iets meer wil ontdekken en teams die meer plezier willen hebben en beter willen samenwerken, of op een andere manier meer met elkaar willen verbinden.

Wat levert deze workshop op?

Je leert om meer inzicht te krijgen in het belang van humor en plezierig samenwerken, want plezier zorgt voor meer veerkracht en een stijging van productiviteit.

 

Aan het einde van deze workshop heb jij genoeg direct toepasbare handvatten gekregen om humor bewuster in te gaan zetten op de werkvloer om het teamgevoel te versterken.

Duur:

2 uur (aan te passen naar aanleiding van behoefte)

Aantal deelnemers maximaal 12 , maar eventueel uit te breiden naar behoefte.

Locatie

De workshop is zowel online als live mogelijk. Angelique komt graag bij u op locatie, indien gewenst kunt u ook de zaal van De Federatie boeken voor de workshop. 

Trainer

Angelique Dorrestijn

Angelique2.jpg

Ben je geïnteresseerd in deze workshop voor jouw organisatie of team?  Neem contact op met Hanneke of Dennis via info@defederatie.nl

bottom of page