top of page
pexels-andrea-piacquadio-3766187.jpg

Werkplezier

Workshop met Angelique Dorrestijn

Wat?

Wil je leren hoe je meer plezier op de werkvloer kan creëren, zodat teams beter gaan samenwerken & meer met elkaar verbinden? En wil je leren hoe er meer gelachen kan worden op de werkvloer, wat zorgt voor stressrelease en een positieve mindset? Lees dan verder.

​Naast dat we in deze workshop veel lachen en leuke energievolle oefeningen doen, trainen we de hersenen om creatiever te denken. Leer je welke soorten humor er zijn, welke je zelf misschien al gebruikt en hoe je deze kwaliteit nog meer kunt inzetten. Leer je omdenken en krijg je concrete tips om (nog) meer plezier op de werkvloer te creëren.  

Programma

We starten met grappige kennismakingsoefening, om elkaar op een andere manier/beter te leren kennen. Vervolgens gaan we in op wat lachen doet voor je gezondheid en dat humor daarvoor van essentieel belang is.  Met zijn allen gaan we humorvol leren omdenken om tot slot korte oefeningen te doen, die je zelf kan inzetten met je team, met als doel om meer lichtheid en meer plezier te creëren op de werkvloer. 

En natuurlijk sluiten we af met een lach en krijgen alle deelnemers na afloop een handout gemaild met alle informatie die in de workshop is behandeld.

Voor wie?

Voor iedereen die meer plezier op zijn werk wilt, zijn humorvolle kant iets meer wil ontdekken en voor teams die meer met elkaar willen verbinden, lachen en beter willen samenwerken.

Wat levert deze workshop op?

Je leert om meer inzicht te krijgen in het belang van een goede samenwerking, creativiteit en humor, wat resulteert in meer werkplezier. Plezier zorgt voor meer veerkracht en een stijging van productiviteit. 

 

Aan het einde van deze workshop heb je genoeg direct toepasbare handvaten gekregen om plezier bewust te ontwikkelen op de werkvloer om hiermee het teamgevoel te versterken.

Duur:

1,5 uur

Aantal deelnemers: maximaal 20.

Tijdsduur en aantal deelnemers is eventueel uit te breiden naar behoefte.

Locatie

De workshop is zowel online als live mogelijk. Angelique komt graag bij u op locatie, indien gewenst kunt u ook de zaal van De Federatie boeken voor de workshop. 

Trainer

Angelique Dorrestijn

Angelique2.jpg

Ben je geïnteresseerd in deze workshop voor jouw organisatie of team?  Neem contact op met Hanneke of Esther via info@defederatie.nl

bottom of page