top of page
pexels-andrea-piacquadio-3761509.jpg

Teamboost

Workshop met Kamille Kres & Angelique Dorrestijn

Wat?

Een training die jouw team weer op scherp zet en een plezierige boost geeft !

 

In Teamboost gaan we gezamenlijk waarderend onderzoeken! (Appreciative Inquiry)

Want wist je dat de vraag die je stelt voor een groot deel bepaalt wat je zult vinden? Vraag je naar de positieve eigenschappen van het team? Dan oogst je energie, trots en verbinding. Vraag je naar alles wat er misgaat? Dan oogst je vaak defensieve ieder-voor-zich-mentaliteit. Oftewel alles wat je aandacht geeft groeit.

Programma

Tijdens Teamboost vieren we, d.m.v. onze interactieve teamquiz, alles wat er is. De aanwezige talenten, kennis en kunde. De gedeelde teamdromen, doelen en mooie resultaten. De dingen die veel te lang onbenoemd zijn gebleven, de verschillen van mening en ook dat wat misging, want o wat hebben we daar veel van geleerd. En door al dat vieren, onderzoeken en waarderen ontstaat er als vanzelf weer verbinding, energie en lol.

Gaan we dan alleen meer dingen vieren?

Nee we gaan jullie ook van mooie nieuwe input voorzien. Zo spelen de trainers/actrices een aantal korte “hoe staan we erin” scenes rondom het thema teamdynamiek en motivatie. En gaan we fysiek aan de slag (de teamwork-out), want teamwork is bovenal samen dingen doen. Ook krijgen jullie een anti-slibcursus, want uit de bocht vliegen en in de slib raken hoort bij het leven en dus ook bij het werk. We sluiten we de middag af met de ‘oogst’ waar willen jullie als team in de toekomst op door bouwen.

Voor wie?

  • Voor teams die goed samenwerken belangrijk vinden, die voor hun resultaten (deels) afhankelijk zijn van goed teamwerk.

  • Voor teams die het zicht op elkaars kwaliteiten, kennis en kunde wat uit het oog zijn verloren, met als gevolg dat er team-potentieel blijft liggen.

  • En voor teams die elkaar door alle Corona maatregelen dreigen kwijt te raken, die verbinding, energie en inspiratie missen.

 

“Door met elkaar op een leuke en interactieve manier op onderzoek te gaan ontstond er als vanzelf weer verbinding en energie, echt gaaf dit”

Wat levert deze workshop op?

  • Energie & Motivatie

  • Verbinding & Inspiratie

  • Creatieve werkvormen die je op scherp zetten

  • Inzicht in de kracht van samen onderzoekend leren

  • Concrete tips: Zo kan het ook

  • In veiligheid het echte gesprek met elkaar voeren

  • Focus op 1+1=3: verschillen als kracht benutten

Duur en aantal deelnemers

2,5 uur

6-24 deelnemers

Locatie

De workshop is zowel online als live (afhankelijk van aantal deelnemers) mogelijk. Kamille en Angelique komen graag bij u op locatie, indien gewenst kunt u ook de zaal van De Federatie boeken voor de workshop. 

Trainers

Kamille Kres is ruim 20 jaar werkzaam als programmamaker, communicatietrainer, dagvoorzitter/ gespreksleider, coach en actrice. Recent is daar ook de rol van spreker (positieve psychologie/appreciative inquiry) aan toe gevoegd. Ze maakt graag gebruik van theater en muziek binnen verandertrajecten, workshops, bijeenkomsten en trainingen die ze ontwerpt en begeleidt. Kamille gaat samen met klanten op zoek naar hun werkelijke behoefte. Waar willen zij vanaf en vooral waar willen ze naar toe. Waar willen ze meer van, waar zit de energie, waar de droom, de echte ambitie. Voor Kamille is het altijd heel belangrijk dat dingen tastbaar en voelbaar worden. Niet alleen maar praten, maar ook veel doen en ervaren.

Angelique Dorrestijn biedt vanuit haar theater, acteer & trainers achtergrond, al meer dan 15 jaar op interactieve en creatieve manier coaching, workshops, theatrale events en trainingsfilms aan, voor teams en organisaties die zichzelf willen verbeteren in hun communicatieve vaardigheden. Hoe breng je nu, op een zo'n meest effectieve manier, over dat wat je over wilt brengen? Tevens maakt ze energievolle workshops voor teams die dmv van spel en humor meer met elkaar willen verbinden. Praktisch, doelgericht, interactief en direct toepasbaar voor een duurzaam resultaat. Leren door te doen! 

KamilleKres2021-5.jpg
Angelique2.jpg

Ben je geïnteresseerd in deze workshop voor jouw organisatie of team?
Neem contact op met Hanneke of Esther via info@defederatie.nl

bottom of page