top of page

Leiderschap

Ga er maar aan staan!

Leiderschap_01.gif
Leiderschap_02.gif
Leiderschap_03.gif
Leiderschap_04.gif
Leiderschap_05.gif

Als leidinggevende zit je vaak tussen twee vuren: jouw manager met wensen en verlangens en jouw medewerkers met wie je de klus moet zien te klaren.

Wellicht ben je doorgegroeid vanuit de business en ben je een kei in de inhoud van je werk, maar heb je je nog onvoldoende geoefend in je leiderschapsvaardig-heden. 

Daarnaast neem je natuurlijk ook nog je eigen karakter mee in je rol van leider. Ben je iemand die graag vooruitloopt en de lijnen uitzet of juist iemand die graag faciliteert en voorwaarden schept of meer een teamspeler die de boel graag bij elkaar houdt?

De Federatie slaat alle theorie op het gebied van leiderschap plat en vertaalt deze naar effectief, praktisch handelen. Onze leiderschapsscan geeft je inzicht in jouw sterke kanten. 

Op basis daarvan oefenen we met je in het versterken en verbreden van jouw leiderschapsvaardig-heden en leer je je rol als leider passend en succesvol in te vullen.

Onze visie op Leiderschap

De trainers van De Federatie doen niet aan leiderschap om het leiderschap maar om het resultaat: een beweging creëren binnen je organisatie, de intrinsieke motivatie van je mensen aanzetten, ruimte maken voor persoonlijke groei, vertrouwen geven en krijgen. 

De Federatie heeft zo’n 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van leiderschap. Op basis van deze ervaring hebben we een leiderschapsscan ontwikkeld. Het maken van deze scan geeft inzicht in jouw leiderschap (welke competenties bezit ik al en welke wil ik nog verder ontwikkelen). Dit inzicht vormt het spoorboekje voor jouw ontwikkeltraject. Een traject dat kan bestaan uit repetities in een klaslokaal, coaching on the job of een serious game bijvoorbeeld. Bij De Federatie zit jij als leider aan de knoppen voor je eigen ontwikkeling, wij faciliteren, inspireren en confronteren.

Wil je een beeld krijgen van jouw huidige leiderschapscompetenties? Stuur dan een mail naar andre@defederatie.nl en dan ontvang je de link van onze leiderschapsscan.

Ervaring van André Witbreuk

Geïnspireerd en ben je benieuwd hoe we met jou en/of jouw mensen aan de slag kunnen gaan? 

 

Neem contact op met André. Zo gaan we samen van bedenken naar doen!

andremail.png
andre06.png
bottom of page