Vitaliteit

Samen werken in een organisatie lijkt vaak topsport. Je zoekt de balans tussen prestaties en een gezond werktempo.

Als de druk te hoog wordt, kan dit leiden tot overmatige stress en raken mensen buiten adem. De gevolgen zijn hoge verzuimkosten en minder productiviteit. Medewerkers duurzaam inzetten blijft een uitdaging, maar hoe doe je dat?

pitstop   is een ontwikkel programma waarin we teams begeleiden naar een gezond werktempo:

een duurzame samenwerking waarbij je niet zo hard maar zo lang kunt rennen als je wilt.

Vanuit het eerste gesprek brengen wij de situatie in kaart. Wat is de uitdaging en welke mogelijkheden kunnen deze uitdaging ondersteunen? Vervolgens werken wij in een cyclus bestaande uit 4 fasen: Onderzoeken, ontwerpen, oefenen en implementeren. Elke fase wordt in de pitstop cyclus hieronder toegelicht.

Ben je nieuwsgierig, maar vraag je je af wat het programma in de praktijk voor jou en je team kan betekenen? Dat kunnen we ons voorstellen. Daarom bieden we eenmalige gratis pitstops aan, waarbij jij en jouw/een team kunnen ervaren wat het programma voor jullie kan betekenen. Wat gaan we doen? Wat houdt ervaringsgericht leren in? Dit kan al in 30 minuten; voor je werk, tijdens de lunchpauze, na het werk. Wanneer jullie willen. We denken graag met je mee over het vraagstuk of de uitdaging van jouw organisatie.

Meer weten? Ilonka

beantwoordt graag je vragen!

Bel Ilonka: (06) 31 64 37 22

Ilonka heeft ruime ervaring als trainer, coach, facilitator en procesbegeleider. Thema’s in haar trainingen zijn onder andere: vitaliteit, psychologische flexibiliteit, stress reductie, veerkracht, 

communicatie, samenwerking en leiderschap. Ze inspireert mensen om niet te praten en te analyseren, maar te doen: ervaringsgericht leren. Zij nodigt mensen uit om met behulp van de vaardigheden die zij aanleert, veranderingen teweeg te brengen in het hier en nu. Veranderingen met als doel om meer grip te krijgen op gedrag, dat bijdraagt aan een waardevol én vitaal leven.

Meer weten? Daphne

beantwoordt graag je vragen!

Bel Daphne: (06) 10 87 51 82

Daphne ondersteunt teams en individuen om gezond, bevlogen en veerkrachtig (samen) te werken. Door verbindende communicatie en mentale veerkracht leert ze je dealen met lastige situaties. Door neuro-science, het lijf te gebruiken en vooral veel te oefenen, begeleid ze mensen naar gewenst gedrag. Daardoor durven mensen samen uitdagingen aan te gaan die zij voorheen uit de weg gingen. Afhankelijk van de vraag stapt ze in de rol van (team-)coach, facilitator, adviseur of trainer.